9 Aralık 2012 Pazar

Eskiþehir Haberleri | Haber Tarihi 9 Aralik 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Eskişehirspor inanılmaz bir ekip"
Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Mesut Bakkal, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Eskişehirspor'u değerlendirdi.Türkiye Kupası


Es-Es'in 4 büyükler karnesi süper
Eskişehirspor, '4 büyük' diye anılan takımları fena zorladı. Eskişehirspor, Süper Lig'in ilk yarısında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş ile yaptığı maçların hiçbirini kaybetmedi.


'4 Büyükler'in belalısı!
Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 sezonunun ilk yarasında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşikkaş ile yaptığı maçları kaybetmedi.


"Beşiktaş'a gitmek istemem"
Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları ortada dolaşan Eskişehirspor'un golcüsü Necati Ateş, siyah-beyazlılara gitmeyi düşünmediğini söyledi.


4 büyüklerin korkulu rüyası Eskişehir!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor bu sezon oynadığı 4 büyük ekibin de canını sıktı.Eskişehirspor


Ünlü Modacıları Geride Bıraktı
Eskişehir'de 50 yıldır terzilik yapan Lütfü Dinç, Orman Genel Müdürlüğü'nün personel üniformalarının dikim işini aldı.


Sonunun Kocası Tarafından Öldürülen Ablası Gibi Olmasını ...
Eskişehir'de, kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle çocuklarını yanına alıp İzmir'deki baba evine sığınan Birdane Çağan, sonunun kocası tarafından boğazı kesilerek öldürülen ablası Ferdane Çöl gibi olmasından korkuyor.


Necati Ateş Beşiktaş'a gidiyor mu?
Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları ortada dolaşan Necati Ateş, siyah-beyazlılara gitmeyi düşünmediğini ve 5 yıl Eskişehirspor'da oynamak isteyip burada kupalar kazanmak istediğini söyledi....


Genç Kartal Yükü Kaldıramadı
İnönü Stadı’nda, 2-0 önde götürdüğü Eskişehirspor maçından beraberlikle ayrılan Beşiktaş’ta keyifler biraz kaçtı; ancak umutlar hâlâ taze.Sezon başında spor kamuoyunun az da olsa şampiyonluk şansı dahi tanımadığı Siyah-Beyazlılar, haftalar ilerledikçe zirve yarışının en güçlü adayı haline geldi. Yeşil zemindeki mücadele; yönetim, teknik heyet ve futbolcular dillendirmese de beklentileri hayli yükseltti. Ancak aradan geçen zaman dilimi,»»


10 ekonomi arasına girmek için yeni anayasa şart
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın reformlarıyla tüccarın önünün açıldığını belirterek, daha ileri gidebilmek için yeni anayasaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.Eskişehir Ticaret Odası’nın düzenlediği ‘Eskişehir’in Sesleri 2010-2011 Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni’ne katılan Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisine girme hedefine ulaşmak için tıkanan sistemin yeniden inşa edilmesi gerektiğini kaydetti. Bunun»»