23 Kasım 2012 Cuma

Eskiþehir Haberleri | Haber Tarihi 23 Kasim 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şenol Güneş'i düşündüren ikili
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Eskişehirspor'u konuk edecek Trabzonspor'da, yedek oyuncuların 1461 Trabzon maçında gösterdiği performans teknik direktör Şenol Güneş'i tercih yapma konusunda sıkıntıya soktu....


İmam Hatip Ortaokulu nu Açtı Türkiye İliskilerini ...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Melikgazi ilçesi Eskişehir gecekondu önleme bölgesindeki Osmanlı mahallesinde, 20 derslikli Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışına katıldı.


Bakan Yıldız: Patriot Füzeleri Rusya - Türkiye İliskilerini ...
Bakan YILDIZ.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Melikgazi ilçesi Eskişehir gecekondu önleme bölgesindeki Osmanlı mahallesinde, 20 derslikli Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışına katıldı.


Yolcu Otobüsünün İki Sürücüsü Alkollü Çıktı
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Kütahya-Eskişehir seferi yapacak yolcu otobüsünün iki sürücüsünün muayenede alkollü çıkması üzerine, otobüs seferden men edildi.


Fenerbahçe'ye Cavcav eleştirisi
Gençlerbirliği, Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının ardından hakem Fırat Aydınus'la ilgili olarak yapılan açıklamalara cevap verdi. ...


Dünya bu golleri konuşuyor
Zlatan İbrahimoviç'in 25 metreden attığı rövaşata golün ardından liglerde bir sezon boyunca sayılı olarak görebildiğimiz estetik golleri 10 gün içinde görmeye başladı.Herşeyi İbrahimoviç'in İngiltere'ye attığı o müthiş gol başlattı. Bu gol bundan sonra atılacak gollerin eskisi gibi olmayacağının habercisiydi. Fenerbahçe'de 'kaçtı' denilen pozisyonların golcüsü Sow, Eskişehir'de takımına bir puanı kazandıran golü ile bu yoldan gitmeyi tercih etti. Necati'nin Sow atar»»


Mesleklerinin Diğer Adı Fedakarlık
ESKİŞEHİR (AA) - 23.11.2012 - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocukların eğitim gördüğü ESOGÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi İlkokulu'ndaki öğretmenlerin, eğitim aşkı alkış topluyor.


Eskişehir'de trafik kazası: 1 ölü
Seyitgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.


Eskişehir ile Frankfurt Resmen, "Kardeş Şehir" Oldu
Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Frankfurt Belediye Meclisi, Frankfurt ile Eskişehir'in 'kardeş şehir' olmasını oy birliğiyle kabul etti.


Cavcav'dan F.Bahçe ve G.Saray'a tepki!
Gençlerbirliği Kulübü'nden, Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor maçın ardından basında "muhtıra" olarak adlandırılan hakem Fırat Aydınus'a ilişkin açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.