8 Ağustos 2012 Çarşamba

Eskiþehir Haberleri | Haber Tarihi 8 Agustos 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Es Es davayı kaybetti..
Eskişehirspor, futbolcu Tunay Acar konusundaki mahkemeyi kaybetti.


Es-Es tur için Fransa'ya uçtu
Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme maçında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kaldığı Marsilya ile zorlu bir maça çıkacak.


Eskişehir Tabip Odası Başkanı Yılmaz: "İhaleler Hukuka, ...
Eskişehir Tabip Odası Başkanı (ETOB) Bülent Nazım Yılmaz, hukuka ve anayasaya aykırı yapılan ve yapılması planlanan bütün ihalelerin durdurulması gerektiğini söyledi.


Eskişehirspor, Tur İçin Fransa ya Uçtu
Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme maçında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kaldığı Marsilya ile yarın oynayacağı maç için uçakla Fransa'ya gitti.


Es-Es Fransa'ya tura uçtu!
Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme maçında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kaldığı Marsilya ile zorlu bir maça çıkacak.UEFA Avrupa Ligi


"İnanarak gidiyoruz"
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, yarın Olimpik Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak Eskişehirspor, özel uçakla Fransa'ya gitti.


Eskişehirspor, Fransa'ya gitti
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, yarın Olimpik Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak Eskişehirspor, özel uçakla Fransa'ya gitti.


Eskişehir de Kaçak Sigara Operasyonu
Eskişehir'de polis tarafından düzenlenen 2 ayrı operasyonda, 4 bin 984 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


1 Mayıs yasal ama suç
Fransa’dan Erasmus programı ile geldiği Eskişehir’de 90 gün tutuklu kalan öğrenci şaşkın....


Yanal, Alper Potuk'u bırakmıyor
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, son günlerde ismi sık sık transfer gündeminde yer alan yıldız oyuncusu Alper Potuk hakkında net konuştu.